fbpx

Albire dinti – Bucuresti

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

DentalMed recomanda Albirea dintilor cu Laser sau cu Accelerator de Albire, realizata in clinica stomatologica de catre medicul dentist, care permite obtinerea unor efecte superioare tehnicilor clasice de albire a dintilor.

beyond trio Albire dinti - Bucuresti
Albirea dintilor

Albirea dintilor cu Laser si Albirea cu Accelerator de Albire (Philips ZOOM, BEYOND) reprezinta cele mai eficiente tehnici de albire dentara profesionala, permitand deschiderea culorii acestora cu pana la 14 nuante!

Autori: Dr. Raluca Baba, Dr. Mihaela Paligora

Ce este albirea dintilor?

Albirea dintilor sau albirea dentara este procesul prin care dintii isi recapata culoarea alba. Albirea este necesara in cazul ingalbenirii dintilor, de-a lungul timpului.

In cadrul clinicilor dentare DentalMed, albirea dintilor ca tratament de estetica dentara este realizata de catre medicul dentist si nu de catre personalul medical de suport (igienisti, asistenti medicali etc.). Asiguram acest standard din respect pentru pacientii nostri si din dorinta de a asigura conditiile optime desfasurarii oricarui tip de tratament, precum si pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Albirea dintilor de catre medicul stomatolog
Medicul specialist in estetica dentara, asistenta medicala si pacientul – un trio perfect pentru un zambet de Hollywood obtinut prin tratamentul de albire a dintilor cu laser!

Spre deosebire de tehnicile de albire clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, in clinica DentalMed se utilizeaza tehnica albirii cu Accelerator de Albire si Albirea dentara cu Laser. Albirea dintilor in Bucuresti, cu ajutorul lampii cu accelerator, si albirea dentara cu laser constau in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

Albirea dintilor albire dentara
ADC7053 Albire dinti - Bucuresti
Albirea dintilor – imaginile din timpul sedintei de tratament surprind momentul aplicarii gelului de albire de catre medicul stomatolog
Albirea dintilor
Albirea dintilor – imagini din timpul sedintei de tratament, cand gelul de albire este activat de catre lampa cu accelerator de albire

Albirea dintilor in Bucuresti, prin intermediul tratamentului profesional realizat in clinica dentara DentalMed, este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural si ofera protectie maxima a tesuturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa. Aceasta tehnica poate da rezultate chiar si in cazul in care coloratia dintilor este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclina, de exemplu).

Cat dureaza tratamentul de albire a dintilor in Bucuresti si cat de mult se pot albi dintii?

Rezultatele folosirii Lampii cu Accelerator de Albire (ZOOM, BEYOND) si al Albirii cu Laser sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere mergand pana la 8 – 14 nuante. Terapia se desfasoara intr-o singura sedinta, care include 3 aplicari succesive ale gelului de albire, cu durata tratamentului de 1 h – 1.5 h. In urma unei albiri dentare cu laser realizate corect in clinica stomatologica, de catre medicul dentist, unde sedintele de albire sunt urmate de sedinte de fluorizare si desensibilizare, riscul afectarii dentare este aproape inexistent.

Cat timp dureaza efectele unui tratament albire dinti profesional?

Efectele albirii obtinute cu lampa de albire dureaza intre 6 luni si 2 ani, in functie de igiena pastrata. Tratamentul presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit. Pentru rezultate optime, echipa medicala recomanda la prima sedinta de albire realizarea unui tratament profesional de igienizare: detartraj cu ultrasunete, airflow si periaj profesional. Tratamentul de igienizare (detartaj, airflow, periaj, etc.) nu este inclus in pretul pachetului de albire. Va invitam sa consultati sectiunea Tarife Albire Dentara pentru mai multe detalii.

Tratamente si beneficii. Ce produse putem folosi pentru a mentine dintii albi cat mai mult timp?

Rezultatele albirii pot fi mentinute prin produse destinate unei igiene dentare perfecte. Consulta sectiunea produselor de ingrijire dentara de lux, care contin paste de dinti speciale cu pulbere de diamant si aur Swiss Smile, pentru mai multe detalii.

Ce reprezinta albirea dintilor in Bucuresti ca tratament de estetica dentara? Ce determina colorarea inestetica a dintilor?

Albirea dintilor este o procedura utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cand pacientul doreste acest lucru.

Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai, vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj.

Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

 

In ce situatii nu este eficienta albirea dintilor?

Albirea dintilor nu este eficienta in urmatoarele situatii:

  • coloratia maronie, data de caria dentara
  • coloratia gri-albastruie, provocata de obturatiile din amalgam
  • fluoroza dentara
  • pe dintii cu implant dentar, pe care s-a construit protetic o coroana ceramica pe implant

Cat costa tratamentul profesional de albire dentara?

Pret detartraj cu ultrasunte200 lei
PACHET Tratament Profesional Albire in office cu Lampa cu Accelerator de Albire pret
Include 2 aplicari succesive in cadrul sedintei profesionale de albire in cabinet (in aceeasi zi).
1700 lei
EXCLUSIVE Prophylaxis Pack cu protocol GBT   (Pret Detartraj ultrasunete + Periaj profesional + Airflow® by EMS Airflow® Prophylaxis Master)600 lei
LUXURY Prophylaxis Pack (pret detartraj ultrasunete + Airflow® by EMS Airflow® Prophylaxis Master)
PLATINUM Prophylaxis Pack (pret detartraj ultrasunete + Periaj profesional + Airflow® by EMS + Fluorizare)500 lei
GOLD Prophylaxis Pack (pret detartraj ultrasunete + Periaj profesional + Airflow® by EMS)450 lei
SILVER Prophylaxis Pack  (pret detartraj ultrasunete + Periaj profesional)300 lei
Airflow® by EMS300 lei

Va rugam consultati sectiunea Tarife Albire Dinti pentru informatii detaliate.

Calculator pret tratament de albire dentara cu laser

Introduceti numele tratamentului pentru care doriti sa aflati pretul sau alegeti categoria de tratamente care va intereseaza

Procedura/cod Pret
{{price.name}} {{price.price}} {{price.currency}} +-
  • {{price.name}}: {{price.price}} {{price.currency}}

Total: {{totals}} lei

Acesa este un deviz estimativ, realizat pe baza selectiei de tratamente pe care ati ales-o. Pentru un plan de tratament personalizat, va invitam sa ne contactati
Un consultant va prelua solicitarea in cel mai scurt timp.

Albirea dintilor acasa. Avantaje si dezavantaje

Exista diferite metode de albire a dintilor acasa si diferite produse pentru albirea dintilor (spre exemplu, cu carbune activat), dar majoritatea au efecte adverse sau chiar coloreaza dintii.

Cateva dintre consecintele produselor pentru albire si tratementelor de albire a dintilor acasa sau in afara clinicii stomatologice sunt:

  • Sensibilitatea dentară
  • Iritarea gingiilor
  • Gravarea dinților
  • Pierderea smalțului protector
  • Risc crescut de fractură a dintelui
  • Dinții devin mai decolorați decât înainte de albire
  • Dinții absorb mai multe pete decât înainte de colorarea dinților

Exista totusi un tratament de albire a dintilor acasa acceptabil – albirea la domiciliu cu gutiere

Acest tratament are o durata de 7-14 zile si este necesar sa facem 2 programari la clinica stomatologica.

In prima sedinta, pacientul este evaluat de catre medicul stomatolog si are loc procesul de igienizare dentara. Abia dupa acest proces, medicul va lua amprenta pentru gutiera si va discuta cu pacientul despre tratamentul-propriu zis si pasii pe care va trebui sa il parcurga singur acasa.

In timpul celei de-a 2-a sedinte, pacientul va primi gutiera personalizata, impreuna cu un gel special de albire care trebuie pus in gutiera, si instructiuni exacte legate de modul in care sa o foloseasca si ce cantitate de gel sa puna in interiorul ei.

Acest aspect este foarte important deoarece, daca se va folosi o cantitate prea mare, gelul va refula in cavitatea bucala, iar daca este prea putin, va fi ineficient in a acoperi toti dintii. De obicei, se recomanda a se folosi gutiera peste noapte. Pacientul va reveni la clinica dupa tratament, doar daca e cazul.

gutiera albire dinti acasa
Gutiera pentru albirea dintilor acasa

Cum se pot mentine pe termen cat mai lung efectele tratamentului de albire dentara cu laser?

  • pe perioada albirii nu se consuma cafea, ciocolata, cola, vin rosu sau negru si nu se fumeaza;
  • dupa igiena si finalizarea procesului de albire, se recomanda evitarea alimentelor si bauturilor colorate cel putin 2-3 saptamani;
  • este indicata o igiena cat mai buna, iar daca dintii suporta, se recomanda si folosirea unei paste de albit;
  • detartraj periodic.

Zambetul alb este accesoriul perfect pentru o nunta de vis!

Tot ce trebuie sa stii despre albirea dintilor

Ce trebuie sa faci pentru a avea dinti albi inaintea unui eventiment?

Dintii albi sunt un accesoriu important in completarea unei tinute de nunta perfecte, iar albirea dintilor in Bucuresti, in clinica stomatologica, este tratamentul care ii poate ajuta pe viitorii tineri casatoriti sa obtina rezultatul mult dorit.
 
Sfatul nostru este ca, in prima faza, viitorii miri sa se asigure ca nu exista alte probleme stomatologice.
 
Este recomandat cu aproximativ 2 saptamani inainte de ziua nuntii sa efectueze tratamentul profesional de albire in clinica, urmand ca un ultim perfect touch sa se obtina cu cate zile inainte, printr-o sedinta de periaj si airflow.
 
Cu totii ne dorim dinti sanatosi, albi si frumosi, un zambet care sa ne dea incredere si forta, dar de multe ori ezitam sa zambim, pentru ca ne dorim dinti mai albi si mai frumosi. Haideti sa aflam ce presupune albirea!
 
Albirea dintilor este un tratament de estetica dentara care, prin folosirea unor tehnici specifice folosite fie de catre medicul stomatolog, fie de catre pacient, indeparteaza coloratiile de la nivelul dintilor.
 
Probabil stim cu totii ca, odata cu inaintarea in varsta, dintii pot sa devina ceva mai galbeni (in principal, aceasta este una dintre cauzele ingalbenirii dintilor) sau, in urma fluorizarilor repetate din tinerete, pot aparea diferite pete, dar cauzele colorarii dintilor sunt multiple.
 
Sunt mai multe tipuri de coloratii inestetice sau discromii dentare, si anume: coloratiile date de pigmentii din alimente si bauturi cum ar fi ceai negru, cafea, vin rosu, precum si fumat; coloratiile date de administrarea unor antibiotice de tipul tetraciclinei, in perioada odontogenezei, in perioada formarii structurii smaltului.
 
Exista proceduri de albire dentara care pot fi realizate fie acasa, fie in clinica stomatologica, pentru a „inversa” ingalbenirea dintilor. Indicat este insa sa se aplice un tratament de albire dentara doar in urma unei consultatii de specialitate si trebuie mentionat ca acesta poate fi realizat doar dupa varsta de 16 ani, cand se incheie procesul de odontogeneza.
 
Ca in orice tratament, exista indicatii si contraindicatii. Este extrem de important ca pacientul sa fie consultat de catre medic inainte de debutul procedurii de albire. In urma realizarii consultului de specialitate si al evaluarii dento alveolare a statusului pacientului, este posibil ca medicul sa constate ca nu este recomandata realizarea unui tratament de albire. Aceste situatii apar la pacientii care prezinta hipersensibilitate dentara, eroziuni dentare, pacienti care au afectiuni ale structurii interne a smaltului. Daca din punct de vedere clinic, pacientul prezinta obturatii sau coroane dentare si totusi doreste sa parcurga tratamentul de albire, i se va explica de catre medic necesitatea inlocuirii atat a obturatiilor, cat si a coroanelor dentare.
 
Evident, albirea dintilor se poate aplica doar dintilor naturali, lucrarile dentare sau plombele ridica anumite probleme in acest sens.
 
Daca pacientul prezinta obturatii, adica plombe din compozit care necesita adaptare la noua culoare obtinuta dupa albire, acestea se pot realiza la doua saptamani dupa incheierea tratamentului, intrucat gelul de albire inhiba aderenta compozitului. De asemenea, lucrarile protetice definitive, cum ar fi coroanele dentare sau fatetele, se vor realiza dupa incheierea tratamentului de albire.
 
Iata pe scurt in ce consta o sedinta de albire realizata de medicul dentist.
 
Mai intai se evaluaza statusul dentar si se determina, impreuna cu pacientul, culoarea de la care se porneste, deci culoarea existenta a danturii lui, dupa care se protejeaza pacientul, poarta niste ochelari de protectie si se pune un departator de obraji, pentru accesibilitate si in acelasi timp protectia tesuturilor moi. In prima faza, medicul protejeaza gingiile si aceste tesuturi moi prin aplicarea unei bariere gingivale, dupa care aplica gelul propriu-zis de albire pe suprafetele externe ale dintilor. Cand totul este pregatit, se activeaza lampa acceleratoare la o intensitate luminoasa aleasa de catre medic, personalizata pentru pacientul respectiv, si se asteapta timpul necesar. Dupa ce a trecut timpul de expunere sub lampa, atunci se indeparteaza tot sistemul acesta, pacientul clateste, se determina noua nuanta la care s-a ajuns, dupa care se aplica un desensibilizant pe suprafata dintilor, iar pacientul este instruit pentru conduita post-tratament, respectiv ce nu are voie sa faca in perioada imediat urmatoare tratamentului de albire dinti in vederea mentinerii rezultatului obtinut.
 
Albirea dintilor se realizeaza cu o substanta de albire speciala.
 
Gelul de albire este o substanta chimica (peroxid de hidrogen sau peroxid sau carbamida) depinde de producator, cu o concentratie care poate fi cuprinsa intre 6% si 35%.

De ce ar fi recomandata albirea in clinica stomatologica?

Medicul poate individualiza tratamentul, adica poate scadea intensitatea luminoasa, poate scadea timpul de expunere la lampa activatoare etc. Daca pacientul prezinta sensibilitate farte mare la un dinte, atunci atrage atentia asupra acelui dinte, iar medicul imediat ajusteaza pentru zona respectiva. In plus, pacientul este prevenit cu privire la anumite diferente de culoare care pot sa apara intre dintii naturali si dintii acoperiti cu coroane sau fatete (este nevoie ca pacientul sa stie de la bun inceput ca s-ar putea sa fie necesara inlocuirea acestor coroane, a fatetelor sau inlocuirea obturatiilor din compozit). Practic, albirea dentara cu laser realizata de catre medicul dentist este doar o etapa dintr-un plan de tratament mai amplu, care tinteste imbunatatirea esteticii dentare.
 
Unii pacienti s-ar putea totusi sa nu fie multumiti de rezultatul unui simplu tratament de albire dinti. Daca, sa spunem ca nu este multumit de rezultatul obtinut, adica isi doreste o nuanta si mai alba, el trebuie sa inteleaga ca va fi nevoie sa faca alte tratamente de natura estetica, tratamente protetice, cum ar fi coroanele dentare si fatetele dentare. Albirea dintilor nu are efectul scontat la discromii, in cazul persoanelor cu discromii dentare in care structura dentara este deja afectata, cum ar fi in coloratiile tetraciclinice sau coloratiile gri-albastrui cauzate de obturatiile din amalgam sau in cazul fluorozei dentare. In aceste situatii, se poate incerca o albire, dar nu este cel mai bun rezultat, nu se obtine cel mai bun rezultat si atunci se recurge la alt tip de tratament estetic.
 
Important este de inteles ca exista o serie de precautii de luat si inainte si dupa ce pacientul va beneficia de seria tratamentelor pentru albirea dentara si sa intelegem rolul acelui desensibilizant.
 
Se aplica un desensibilizant care poate fi pe baza de fluor cel mai adesea: fluorul este cariopreventiv si desensibilizant si el practic remineralizeaza. Acest desensibilizant previne aparitia sensibilitatii dentare post tratament, care oricum este una temporara, atat timp cat tratamentul a fost condus corect si au fost respectate instructiunile de utilizare. In anumite situatii, medicul poate sa propuna pacientului aplicarea desensibilizantului chiar si inaintea tratamentului de albire dinti, asta la pacientii cu risc, adica pacienti care au smaltul dintilor subtire sau care au avut hipersensibilitate in antecedente, este ca o pregatire a pacientului care isi doreste sa incerce o albire la clinica.
 
Prin descompunerea unor substante chimice, care se produce sub efectul gelului activat de lampa luminoasa, practic pot fi atinse niste terminatii din canaliculele dentinare, iar pulpa dentara poate sa resimta aceasta ca pe o agresiune. De aceea, este nevoie sa se rehidrateze si sa se aplice acest desensibilizant.

Care sunt alternativele la tratamentul de albire a dintilor?

Uneori, nici nu este necesar un tratament de albire dentara. Sedintele periodice de igienizare profesionala si air flow pot fi suficiente.
 
Air flow ul este o manopera deosebit de utila inaintea tratamentului de albire, dar si ulterior, pentru intretinerea rezultatului obtinut. In cazul unor coloratii superficiale si folosit periodic, air flow poate deveni sau poate fi considerat un tratament de albire in sine, fara a mai fi necesara utilizarea gelului si a lampii de albire. Air flow este o metoda de profilaxie care, cu ajutorul unui jet cu pulbere de bicarbonat de sodiu proiectat sub presiune pe suprafetele dentare, este eficient pentru indepartarea petelor existente la acest nivel. Air flow ul are avantajul ca patrunde si in spatiile greu accesibile, indepartand cu succes chiar si petele din spatiile interdentare.
 
Asadar, exista solutii de albire a dintilor, pentru a obtine un zambet stralucitor, cuceritor, la care visam cu totii.

La ce mai trebuie sa aiba pacientul grija, dupa albire?

Efectele unui tratament de albire dureaza in medie 2-3 ani, dar asta depinde foarte mult de igiena personala si sanatatea orala a fiecarui pacient in parte si de obieceiurile lui alimentare. Tratamentul integral de albire este de 3 sedinte si poate fi reluat in momentul in care dintii tai au revenit la culoarea lor initiala sau se poate face doar cate o sedinta de intretinere, dar nu mai devreme de 6 luni de la ultima sedinta.
 
Cu cat pacientul are o ingrijire personala si igiena dentara mai buna, cu o periuta de dinti electrica adecvata si alte produse adiacente, si cu cat reduce din consumul alimentelor bogate in coloranti, cum ar fi cafeaua, ceaiul negru, vinul rosu, ciocolata, cu atat rezultatul, efectul de albire se mentine mai bine pe termen indelungat si efectele secundare nu apar (tratamentul este 100% eficient). Sunt pacienti care se motiveaza printr-un tratament de albire sa renunte la fumat si sa aiba un stil de viata mai sanatos, ceea ce nu poate fi decat o veste buna.
 
De asemenea, se recomanda paste de dinti si ape de gura potrivite, precum si igienizarea profesionala, care consta in detartraj, periaj profesional si air flow, realizate in clinica dentara, la aproximativ 6 luni.

Ce spun pacientii nostri


Great Dental Clinic! Thank you for my new smile!

Alexandra Micu, Google Review


It was an excellent experience. While I was staying at Marriott hotel which is very close, I call for tooth cleaning appointment and it was given to me after 1 hour (very great). The doctor welcomed me at the reception on time and she was doing professional excellent cleaning including colouring. The result was the best time I’ve ever had like this for my teeth. The cost was 250 which is very reasonable… thank you for everything.

Talal Sayed, Google Review


Profesionalism de la intrare in clinica si pana la iesire. Totul este la superlativ.

Marian Nazaru, Google Review

Echipa estetica dentara

Dana Popescu

Dr. Daniela Popescu

Medic specialist Stomatologie Generala Estetica dentara si Protetica

Absolvent UMF Carol Davila

Mihaela Paligora

Dr. Mihaela Rilla Paligora

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Magda David

Dr. Magda David

Endodontie si Estetica Dentara, Parodontologie

Medic Specialist Parodontologie
Absolvent UMF Carol Davila
Europerio 2022

Raluca Baba

Dr. Raluca Baba

Estetica si Protetica Dentara

Competenta Pedodontie
Absolvent UMF Carol Davila

Monica Mihai

Dr. Monica Mihai

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Diana Tincu

Dr. Diana Teutul Tincu

Estetica si Protetica Dentara

Facultatea de Medicina Dentara
Universitatea Titu Maiorescu

Bogdan Burducea Dr. Medic Stomatolog

Dr. Bogdan Burducea

Estetica si Protetica Dentara

Specialist Protetica

Absolvent UMF Carol Davila

Cintia Petrescu

Dr. Cintia Petrescu-Teoharie

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Alexandra Despa

Dr. Alexandra Despa

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Dr. Dinel Fageteanu

Dr. Dinel Fageteanu

Estetica si Protetica Dentara

Facultatea de Medicina Dentara Titu Maiorescu
Europerio 2022

Dr. Alexandra Miron

Dr. Alexandra Miron

Estetica si Protetica Dentara

Specialist Protetica

Absolvent UMF Carol Davila

Dr. Roxana Conduraru

Dr. Roxana Conduraru

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent Universitatea Titu Maiorescu

Dr. Cristina Sava

Dr. Cristina Sava

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Dr. Bondari Ion

Dr. Ion Bondari

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Autori: Dr. Raluca Baba, Dr. Mihaela Paligora